daxing sam 01

daxing sam 01

daxing sam 02

daxing sam 03

daxing sam 04

daxing sam 05

daxing sam 06

daxing sam 07

daxing sam 08

daxing sam 09

daxing sam 10

daxing sam 11

daxing sam 12

daxing sam 13

daxing sam 14

daxing sam 15

daxing sam 16

daxing sam 17

daxing sam 18

daxing sam 19

daxing sam 20

daxing sam 21

daxing sam 22

daxing sam 23

daxing sam 24

daxing sam 25

Daxing Factory Conversion
The factory building which stands in the suburbs of Beijing was conversed to the office of the furniture manufacturer. The upper and lower floors were connected by a spiral staircase after removing existing floor, and the skip-floor makes the landscape with the various levels of heights, then some white cubes are put on that landscape. There are some bypasses, hidden area and open area, alcove where we can look down the void,  also we can overview whole area from the loft space. As walking in the ancient village, we can enjoy sequential view.


Client:THT Design & Consulting
Collaboration:Nie Yong
City:Beijing, China
Program:office, exhbition hall, factory
Area:4000㎡
Photo:Misae Hiromatsu (Beijing Ruijing Photo)
Construction:THT Design & Consulting
Completion:September, 2013

 

daxing01
daxing02
daxing03
daxing04
daxing05
daxing08
anzas6
daxing06
daxing09

 

 

 

daxing10