dawanglu saminfo

dawanglu saminfo

dawanglu saminfo

dawanglu saminfo

dawanglu saminfo

dawanglu saminfo

dawanglu saminfo

dawanglu saminfo

dawanglu saminfo

dawanglu saminfo

dawanglu saminfo

dawanglu saminfo

dawanglu saminfo

dawanglu saminfo

House in Dawanglu
This is a renovation project for residence in Beijing. By changing the closed kitchen to the open one and putting the study room in the part of the dining space which had been too large before, comfortable size and openness was realized. The front of the louver door that separates between study space and dining space is flat, but the opposite side of it is manipulated to a waving curved surface, so that in spite of flat surface as we see, sometimes we feel it plastic surface such as floating cloud. By being able to feel the liquid fluidity from the solid surface, unordinariness is buried inside the ordinariness.



Client:personal
City:Beijing, China
Program:residence
Area:93㎡
Lighting:Masahide Kakudate
Photo:Misae Hiromatsu (Beijing Ruijing Photo)
Construction:Panasonic electric works sunny decoration Beijing branch
Completion:March, 2014

 

dawanglu01
dawanglu02
dawanglu03
dawanglu04
dawanglu05
dawanglu08
dawanglu07
dawanglu06
dawanglu09